Vikingská sága: Krví a železem


Peter Gibbons

Ódine, dopřej mi mou pomstu.

V roce 865 n. l. vtrhnou divocí a bojechtiví Vikingové na saskou půdu, s jasným cílem – získat kořist, dobýt nová území a pomstít smrt jejich legendárního vůdce, Ragnara Lothbroka.

Mezi nimi je Hundr, neohrožený Seveřan se psím jménem a tajemnou minulostí. Připojuje se k posádce zocelených válečníků a k Ivaru Bezkostnému, jednomu z nejznámějších Vikingů v dějinách.

Uprostřed krvelačné invaze pomstylačných synů Ragnara Lothbroka do saské Anglie se Hundr rozhodne přidat k vikingským bojovníkům pod velením jarla Einara Rváče. Jeho cílem je získat si respekt a pověst úspěšného válečníka, aby zazářil před očima Ivara a jeho obávaných bratrů. Avšak aby svého cíle dosáhl, musí nejen bojovat se Sasy, ale také čelit zradě, která číhá uvnitř samotného vikingského vojska.

Hundr musí obstát v invazi, čelit brutálním útokům a hledat své místo v krutém světě Vikingů. Na cestě tímto svižným dobrodružstvím si sáhne na hranice svých schopností a setká se s nezapomenutelnými postavami, které mu změní osud.

Pokud jste fanoušky Bernarda Cornwella, Conna Igguldena, Simona Scarrowa, Davida Gemmella a Gilese Kristiana, pak si toto epické vikingské dobrodružství plné bitev, zrady a napětí zamilujete.

Číst více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.10.2023
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,548 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Viking Blood and Blade Saga
Původní jazyk angličtina
Překladatel Radovan Baroš
EAN 9788026449010
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem