Sekaná s malinama


Jaroslava Černá

Slavná česká autorka nově v nakladatelství CPress!

Čtenáři milovaná spisovatelka Jaroslava Černá neustále překvapuje fascinujícími příběhy, pro které čerpá inspiraci ve skutečných osudech ze své terapeutické praxe.

Tento lehce erotický román s neřešitelnou krimi zápletkou a svěžím humorem i nadsázkou se dotýká samotného jádra lidského života.

Mladá, šťastná a bezstarostná Alice píše erotické romány, zatímco na stárnoucí učitelku češtiny Hedviku dopadají s přibývajícím věkem všechny možné problémy a starosti s manželem, trpícím demencí.

Alice se stává známou a uznávanou autorkou, Hedvika, korektorka jejích románů, se pod tlakem okolností propadá do zoufalství a každá chyba v textu spisovatelky zvětšuje její nenávist k celému světu.

Jejich následné setkání je pak sice náhodné, ale pro obě dvě osudové.

Číst více
69 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 232
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.05.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,45 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026414506
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jaroslava Černá Jaroslava Černá

Jaroslava Černá


Jaroslava Černá žije v Hranicích na Moravě, kde s manželem, praktikem čínské medicíny, provozují studio Návrat jara. Zajímá se o historii, psychologii, sociologii a zaniklé civilizace. Je regresní terapeutka. Napsala již přes dvacet románů, mezi nimi např. Útesy a Sekaná s malinama, a také knihu pohádek Klárka v zahradě splněných přání. Její tvorba čerpá ze skutečného života, je inspirativní a poučná.

Zobrazit profil autora