Zdravě kdykoliv a kdekoliv


Sandra Schmidová

Nebuďte tlouštíci a projezte se se Sandrou ke štíhlosti a zdraví!

Jezte zdravě podle Sandry, abyste nebyli tlouštíci!

Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv a kdekoliv. Naučí vás nakoupit správné zásoby potravin a pak z nich vykouzlit velmi snadné a rychlé pokrmy, které zasytí a dodají vám vyvážený poměr živin. Jejich příprava je záměrně velmi jednoduchá, abyste u tohoto způsobu stravování dlouhodobě zůstali. Recepty jsou sestaveny tak, abyste si je mohli případně rychle sbalit a vzít s sebou do práce, na cesty i na výlety.

S touto kuchařkou zjistíte, že můžete svému tělu dodat vše potřebné, pochutnat si a ještě pro své zdraví udělat to nejlepší.

Sandra Schmidová je nutriční terapeutka známá z pořadu TV Prima Tlouštíci. V současnosti ji můžete potkat ve výživové poradně Viviente v Brně.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 160
Datum vydání 10.03.2022
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,528 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026440925
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Sandra Schmidová Sandra Schmidová

Sandra Schmidová


Vystudovala obor Výživa člověka na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně a od té doby se oboru aktivně a nadšeně věnuje. Její práce je jejím koníčkem již od střední školy. Po studiu si otevřela výživovou poradnu Viviente v Brně, kde se snaží vést klienty ke zdraví a spokojenosti právě díky úpravě svých stravovacích návyků a také díky celkové změně životního stylu. Podílí se na dnech zdraví ve firmách a šíří preventivní osvětu, jak se stravovat bez zbytečných extrémů. Pomáhá lidem najít udržitelnou dlouhodobou cestu. Působila také jako výživová terapeutka v 1. řadě pořadu TV Prima Tlouštíci. Své rady a tipy, inspirace recepty předává pravidelně na svých sociálních sítích. Vydala několik kuchařek (Zdravě kdykoliv a kdekoliv, Lehce kdykoliv a kdekoliv, Fit kdykoliv a kdekoliv), ve kterých se snaží ukázat, že jíst zdravě a lehce je možné z dostupných potravin a nemusí to být vůbec komplikované, ale naopak rychlé a chutné.

Zobrazit profil autora