
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni!
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni!
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami!
Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také.
Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty.
Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991.
V říjnu 2016 tato kniha získala ocenění "Nejlepší surovinová kuchařka za rok 2016" na festivalu Znojemský hrozen.
Číst více
Detailní informace
Žánr
moderní kuchařky
Počet stran
180
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
18.01.2016
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,5 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788026409953
Věk od
15
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem