Uvařeno v Indii


Meera Sodha

Nejlepší indické jídlo si uvaříte a sníte doma

Nejlepší indické jídlo si uvaříte doma

Opravdová indická kuchyně je čerstvá, jednoduchá a až po okraj naplněná chutí. Známá britská kuchařka Meera Sodha vám představí pokrmy, které ve své rodné zemi jedla od dětství. Na rozdíl od většiny indických restaurací je její jídlo opravdu jednoduché, barevné a překvapivě snadné na přípravu.

V této knize najdete více než 130 lahodných receptů: od horkých čapátí přes street food, jako jsou třeba samosy nebo chilli panýr, voňavé kari omáčky (například perfektní skořicové kari s jehněčím), barevné přílohy jako raita s granátovým jablkem a mátou nebo salát kachumbar, až po lahodné dezerty jako je třeba pistáciovo-šafránové kulfi. Kniha UVAŘENO V INDII změní od základů váš pohled indickou kuchyni.

UVAŘENO V INDII je zásadní knihou pro všechny, kteří to s indickou kuchyní myslí opravdu vážně a chtějí poznat všechny její podoby. A k tomu si všechny pokrmy jednoduše připravit doma.

Pokud MEERA SODHA zrovna necestuje po Indii a nesbírá recepty, vaří, píše a žije v Londýně. Celkem jí vyšly již tři kuchařky a tohle je první z nich.

Číst více
649 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.10.2022
Formát 195x255 mm
Hmotnost 1,011 kg
Jazyk čeština
Překladatel Zuzana Lenhartová
EAN 9788026444282
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem