Jak uchovávat potraviny

Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme

Gabriele Lehari

Zmražené, konzervované, nakládané, a přitom stále čerstvé potraviny na váš stůl.

Chcete si užít sklizeň z vaší zahrádky i během roku? Nemáte chuť denně nakupovat? Rádi byste vždy měli po ruce čerstvé potraviny? Poradíme vám, jak na to!

V této knize získáte potřebné informace, jak správně uchovávat zásoby ve sklepě i v lednici, dozvíte se, jak nejlépe zamrazit různé druhy potravin, a vyzkoušíte si exotické i osvědčené recepty pro lahodné konzervování. Odborně konzervované potraviny jsou trvanlivé měsíce až roky, můžete je zpracovat podle chuti a hlavně, máte je kdykoliv k dispozici.

Číst více
79 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 128
Datum vydání 03.05.2011
Formát 130x190 mm
Hmotnost 0,205 kg
Jazyk čeština
Původní název Vorratshaltung
EAN 9788025132623
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi