Konzervujeme po celý rok


Heinz K. Gans

Opravdová bible konzervování pro každou hospodyňku.

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.

- Historie konzervování

- Zavařování

- Džemy a marmelády

- Nakládání do oleje, octa či alkoholu¨

- Sušení ovoce a masa

- Nakládání a uzení masa

- Mléčně kvašení

Číst více
159 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 224
Datum vydání 29.08.2011
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,45 kg
Jazyk čeština
Původní název Konservieren
EAN 9788025132616
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi