21 kalhotek


Hana Kašáková

O ženských duších s lehkostí. Tři příběhy o osudu a jeho drzých hrách.

Jeden dům v Karlíně. Tři příběhy. Jeden přelomový týden. Sedm dnů. Dvacet jedna kalhotek.

Hrdinkou každého příběhu je žena, jejíž osud se v určitý moment více či méně proplete s příběhem těch ostatních. Aniž by to tušily či plánovaly. Jitka, Šárka a Blanka se ocitají ve zlomových bodech svých životů. Rozhodují se, jak dál. Jitce je přes šedesát, Šárka je třicátnice a Blanka ještě neoslavila plnoletost. Všem se v životě nakupily rozličné křivdy, bolístky a nedorozumění. Jako špinavé prádlo. Každá z nich v životě zanedbala nějakou tu kupičku, kterou nehodila do pračky, ale zakopla pod postel. Nic není ztraceno. V každém věku je možné vzít svůj osud do vlastních rukou, lehce přemáchnout a začít načisto.

Třetí knížka mladé české autorky vypráví o drzých hrách osudu a ženských duších s humorem, psychologickým vhledem a lehkostí.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 160
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.09.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,292 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Tereza Basařová
EAN 9788026437857
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Hana Kašáková Hana Kašáková

Hana Kašáková


Hana Kašáková se narodila v roce 1981 v Kutné Hoře. Vystudovala hudebně-dramatický obor na Pražské konzervatoři a plánovala, že se stane herečkou. Na prknech, která znamenají svět, nabrala první herecké i životní zkušenosti, ale nakonec svou profesní dráhu nasměrovala jinam. Vystudovala publicistiku, tvůrčí psaní a management, což ji zaválo k práci reklamní textařky, které se věnuje od roku 2007. V roce 2019 vyšla její prvotina cílená na ženské publikum – Typologie volů (CPress). V roce 2020 se zaměřila opět na ženy – tentokrát trochu mladší – pro které napsala zábavnou příručku TO: Všechno o menstruaci (Albatros). Její třetí kniha 21 kalhotek (CPress) vyšla na podzim 2021.

Zobrazit profil autora