Vyučujeme jógu

Nezbytné základy a techniky

Mark Stephens

Nejuznávanější učebnice jógy na světě!

V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách, principech řazení ásan, základní informace o 108 pozicích (ásanách), techniky pro vyučování meditace a dýchání (pránájámy), filozofii jógy, historii vyučovacích technik a metodik, téměř 200 instruktážních fotografií a mnoho dalších potřebných informací.

_

Autor Mark Stephens, uznávaný učitel jógy a školitel učitelů vás provede procesem utváření a ukotvování se v učitelské profesi. Tato učebnice by neměla chybět v knihovně žádného budoucího učitele, školitele, nadšeného jogína či náročného studenta.

_

„Mark Stephens, učitel učitelů, vytvořil obsáhlého a inspirativního průvodce pro mnoho oddaných studentů a učitelů jógy. Na stránkách této knihy nám nabízí ovoce své precizní práce, svůj vhled a porozumění tomu, co je v józe skutečně důležité. Tato kniha, jež je plná nápadů, jak objevit skutečnou podstatu ásan, jemně ale pevně uchopujíc mytologii, skvěle propojuje původní tradici se soudobým věděním. Neměla by chybět v knihovně žádného nadšeného jogína.

- Sally Kempton, sloupkařka rubriky „Wisdom“ v časopisu Yoga Journal a autorka knihy The Heart of Meditation: Pathways to a Deeper Experience

Číst více
549 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 352
Datum vydání 20.10.2014
Formát 170x243 mm
Hmotnost 0,676 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Teaching Yoga
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026401902
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená