Jak se léčit pomocí homeopatie

Praktický průvodce homeopatickou samoléčbou

J. T. Holub

Vylečte si příčiny nemoci, ne pouze jejich příznaky!

Využijte síly přírodních zdrojů a vyžeňte své neduhy léčbou bez vedlejších účinků! V této knize určené pro celou rodinu naleznete více jak 200 nemocí a potíží, u kterých autor doporučuje homeopatickou léčbu, pečlivě sestavenou dle subjektivních potíží a pocitů. Uvedené homeopatické přípravky jsou volně dostupné v lékárnách.

V knize naleznete například rady na léčbu v případě alergie, artrózy, angíny, bolestí hlavy a migrény, duševní vyčerpanosti, hemoroidů, hojení ran, hyperaktivity dětí, chrapotu, chřipky a virózy, jaterních chorob, kinetózy, klimakteria, kopřivky, křečí ve svalech, ledvinových potíží, bolestivé menstruace, nervozity, nespavosti, oparů, opruzenin, paradentózy, podlitin a modřin, poruch erekce, průjmů, usnadnění porodu pro matku i pro dítě, strachu ze zkoušek, střevních potíží, únavy, vysokého tlaku, těhotenských potíží, zácpy, různých zánětů, zvracení a mnoha dalších.

Autor se již mnoho let zabývá homeopatií a poradenstvím v léčbě pomocí homeopatických přípravků. Odborným konzultantem této publikace je MUDr. Pavel Běleš, lékař a homeopat.

Číst více
239 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 184
Datum vydání 16.06.2010
Formát 148x210 mm
Hmotnost 0,28 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025130735
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená