Strava pro klid v duši - recepty veganské kuchyně


Ruediger Dahlke

Objevte nové možnosti pro vaše zdraví - Peace Food, výživa míru a pokoje.

Peace Food – výživa míru a pokoje

Nejprodávanější veganská kuchařka v Evropě! Více než 100 jednoduchých a chutných receptů z plnohodnotných a čerstvých surovin. Mnoho cenných rad pro vegany - začátečníky, aby svůj organismus zásobili vším potřebným.

Objevte polentovou pizzu a plněné artyčoky, Boeuf Stroganoff nebo křemenáčové knedlíky pro fanoušky klasiky, veganské burgery nebo rýžové balíčky pro občasné zakousnutí. A pro mlsné jazýčky naleznete velký výběr znamenitých sladkostí – „tvarohové“ knedlíky i „vaječné“ omelety, brownies, vdolečky a mnoho dalších.

Kdo nejí výrobky živočišného původu, ale živí se vysoce hodnotnou rostlinnou stravou, nepřispívá k utrpení zvířat, vytváří si účinnou ochranu proti nejrozšířenějším nemocem naší doby a navíc se stará o ozdravění naší planety.

Dr. Ruediger Dahlke (1951), působí od roku 1979 jako lékař a psychoterapeut, specializovaný na přírodní léčbu a homeopatii. Pořádá semináře v německy mluvící části Evropy a v Itálii. Svými knihami o výkladu klinických obrazů nemocí založil celostní psychosomatiku, která již více než 15 let nachází stále více příznivců. Jeho stěžejní díla můžete sehnat i v češtině: Nemoc jako symbol, Nemoc jako řeč duše, Princip stínu, Strava pro klid v duši.

Autorovy stránky: www.dahlke.at

České vydání připraveno ve spolupráci s weganz.cz a take-me.cz.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 192
Datum vydání 20.10.2014
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,72 kg
Jazyk čeština
Původní název Peace Food - Das Vegane Kochbuch
Původní jazyk němčina
EAN 9788026405207
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Ruediger Dahlke Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke


Ruediger Dahlke je německý lékař a psychoterapeut, průkopník psychosomatické medicíny, který se také intenzivně věnuje psaní knih a pořádání seminářů. V roce 2012 založil poblíž rakouského Grazu léčebně-vzdělávací centrum TamanGa. Je velkým propagátorem veganské stravy. Napsal přes čtyřicet knih, které byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Všímá si v nich souvislostí mezi tělem a duší, psychikou a nemocí.

Zobrazit profil autora