Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka
Pečivo, pomazánky, bramborové variace, obědy, večeře, slavnostní jídla a dezerty
Hana Čechová Šimková
I bez silných alergenů lze vařit, péct a mlsat!!!
I bez lepku, soji, mléka a dokonce i bez vajec dokážete podle této knihy připravit nepřebernou škálu vynikajících jídel pro různé příležitosti. Klasické pečivo, kynuté jahodové knedlíky, pomazánky, polévky, bramborové variace a mnoho variant ochucených bramborových kaší, hlavní chody, večeře, zmrzliny, likéry, dezerty. Nechybí tradiční jídla pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce, Velikonoce, oslavy. Autorka se přípravě jídel pro alergiky věnuje více než 20 let, vaří je celé své rodině.
Podobné
Detailní informace
Počet stran
104
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
01.09.2014
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,41 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788026404996
Věk od
15
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem