Nemoc jako symbol

Příručka pro výklad příznaků psychosomatických chorob a jejich řešení

Ruediger Dahlke

Hledejte souvislost mezi svým zdravotním stavem a psychickými potížemi!

Nalezněte souvislost mezi svými zdravotními potížemi a psychickým stavem, a naučte se tuto situaci vyřešit do stavu uzdravení či smíření.

Pokud chceme nemoc pochopit jako smysluplnou reakci našeho těla, kterou naše duše reaguje na neřešené konflikty a převádí je do vědomí, musíme pochopit symbolické významy příznaků nemoci. Přijmout je jako poselství.

V této příručce naleznete přes 400 klinických obrazů nemocí, potíží a zdravotních problémů, a více než 1000 jejich příznaků.

Autor vám zde předává návody, jak si sami pomoci, jak se vyrovnat s vlastními nevyřešenými problémy a úkoly, které musíte zvládnout, abyste současně zvládli svou chorobu.

Ruediger Dahlke (*1951) pracuje jako lékař a terapeut, vede semináře a přednášky. V německy hovořících zemích, ale již také v České republice je velice populární a postupně získává čím dál víc příznivců. Ve svých knihách si všímá souvislostí mezi tělem a duší, psychikou a nemocí. Je zastáncem veganské stravy. Jeho další knihy postupně naleznete na www.albatrosmedia.cz.

Číst více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 320
Datum vydání 17.07.2023
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,568 kg
Jazyk čeština
Původní název Krankheit als Symbol
Původní jazyk němčina
Překladatel Zdeněk Dan
EAN 9788026448082
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Ruediger Dahlke Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke


Ruediger Dahlke je německý lékař a psychoterapeut, průkopník psychosomatické medicíny, který se také intenzivně věnuje psaní knih a pořádání seminářů. V roce 2012 založil poblíž rakouského Grazu léčebně-vzdělávací centrum TamanGa. Je velkým propagátorem veganské stravy. Napsal přes čtyřicet knih, které byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Všímá si v nich souvislostí mezi tělem a duší, psychikou a nemocí.

Zobrazit profil autora