Lehce kdykoliv a kdekoliv


Sandra Schmidová

Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou lehce a kvalitně!

Cílem této kuchařky je ukázat, že jíst lépe, nutričně hodnotně, bez pocitu prohřešků vůči zdravé výživě či když chceme zhubnout lze, a to bez nutnosti vzdávat se všeho, co nám chutná. I když jsou to třeba ta typická jídla, která řadíme do těch tzv. „špatných“- např. fast food , hamburger, pizza, smažené čínské nudle nebo kynuté koláče.

Zásadní je zejména volba surovin a jejich množství, což si můžeme díky této kuchařce „ohlídat“ a mít ve svých rukou. Jde o udržitelnou úpravu jídelníčku, která může vést nejen k redukci tuku a k udržení zdraví, ale také k vnitřnímu klidu a pohodě.

Naleznete zde recepty z běžně dostupných surovin, příprava je rychlá a jednoduchá, což jsou předpoklady k tomu, abyste se k takovým receptům často vraceli a aby se navždy zabydlely v našem jídelníčku.

Sandra Schmidová je nutriční terapeutka známá z pořadu TV Prima Tlouštíci. V současnosti ji můžete potkat ve výživové poradně Viviente v Brně.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 160
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.11.2021
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,521 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026437222
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Sandra Schmidová Sandra Schmidová

Sandra Schmidová


Vystudovala obor Výživa člověka na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně a od té doby se oboru aktivně a nadšeně věnuje. Její práce je jejím koníčkem již od střední školy. Po studiu si otevřela výživovou poradnu Viviente v Brně, kde se snaží vést klienty ke zdraví a spokojenosti právě díky úpravě svých stravovacích návyků a také díky celkové změně životního stylu. Podílí se na dnech zdraví ve firmách a šíří preventivní osvětu, jak se stravovat bez zbytečných extrémů. Pomáhá lidem najít udržitelnou dlouhodobou cestu. Působila také jako výživová terapeutka v 1. řadě pořadu TV Prima Tlouštíci. Své rady a tipy, inspirace recepty předává pravidelně na svých sociálních sítích. Vydala několik kuchařek (Zdravě kdykoliv a kdekoliv, Lehce kdykoliv a kdekoliv, Fit kdykoliv a kdekoliv), ve kterých se snaží ukázat, že jíst zdravě a lehce je možné z dostupných potravin a nemusí to být vůbec komplikované, ale naopak rychlé a chutné.

Zobrazit profil autora