Domácí sýry, 2. rozšířené vydání

Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční

Petra Rubášová

Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!

Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!

Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy.

Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, zjistíte, jakých chyb se vyvarovat, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky za sýrovou turistikou, a naleznete zde také hodně zajímavých receptů, v nichž své sýrové výrobky uplatníte.

Postupy jsou doplněny názornými postupovými fotografiemi, fotografie u receptů ve vás vyvolají chutě pustit se do díla.

Autorka Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka (mlsnaovecka.cz), společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách. Napsala již knihy Zvířata v zahradě - pro radost i užitek, Bylinky české zahrádky a Domácí medová kuchařka.

Číst více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 160
Datum vydání 30.07.2018
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,372 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026420026
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi