Jak (si) pomoci volbou správných slov

15 minimálních intervencí s maximálním efektem

Manfred Prior

15 intervencí stručně, přehledně a efektivně!

Minimální intervence s maximálním účinkem jsou vhodně volená slova, díky nimž lze s minimální námahou dosáhnout maximálního účinku. Je možno je průběžně začlenit do nejrůznějších forem terapie a poradenství, ale dokáže je využít i každý z nás.

Autor soustředil do tohoto evropského bestselleru 15 takových „MiniMaximálních“ intervencí a podělil se o ně svým přátelským, nevnucujícím způsobem. Přesné formulace a názorné příklady usnadňují jejich rychlé osvojení a použití. Další, humornou rovinu jim dodávají ilustrované skeče, jimiž „medvědí“ čtenář jednotlivé „MiniMaximální“ intervence komentuje.

MiniMaximální intervence. Ucelené, krásné, jednoduché. Až se stanou samozřejmou součástí repertoáru poradců a terapeutů, nebudou často ani oni ani jejich klienti po vzájemných rozhovorech vědět, čím se nenápadně daly do pohybu blahodárné změny a řešení – a právě tím se

vyznačuje dobré poradenství a dobrá terapie.

dr. Gunthard Weber

Autor, dr. Manfred Prior, kromě svého působení v institutech dalšího vzdělávání a na odborných kongresech pracuje také jako terapeut, poradce, kouč a supervizor. Je autorem výukových videí a vědeckých publikací s tematikou ericksonovské hypnotické terapie a moderní krátkodobé psychoterapie a auto rem několika knižních bestsellerů.

Číst více
199 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 96
Datum vydání 05.03.2012
Formát 148x210 mm
Hmotnost 0,15 kg
Jazyk čeština
Původní název MiniMax Interventionen
EAN 9788025136188
Věk od 0
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená