Ženy zločinu


Lucie Bechynková

Smrtelně nebezpečné ženy a jejich krvavé stopy v historii

V téhle knize jsem se snažila najít rovnováhu.

Rovnováhu mezi temnou a světlou stranou zločinu.

I my ženy jsme občas schopné tak děsivých činů, až mě to samotnou při pátrání po příbězích pro Ženy zločinu překvapovalo.

Naštěstí ale existuje spousta žen, které se rozhodly vidět na světě i dobro a bojovat za ně na straně zákona. Mají za sebou mnoho zajímavých zkušeností a situací. Nejen o nich mi policistka Helena Kahnová, policejní psycholožka Ludmila Čírtková, Markéta Sailer z Odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra, vězeňská dozorkyně Jana a bývalá ředitelka věznice Gabriela Slováková vyprávěly… A já jsem jim za to velmi vděčná.

I když na stránkách knihy najdete zločin v nejsyrovější podobě, neztrácejte víru, dobro v nás pořád ještě je! Alespoň podle těch, kdo se ho snaží hájit každý den v rámci své profese.

Užijte si setkání se Ženami zločinu…

Lucie Bechynková

Číst více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr non-fiction
Počet stran 200
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.08.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,397 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026448563
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

kultura21.cz - Kdo jsou ženy zločinu?


„Lucie Bechynková v úvodu vysvětluje, že se v knize snažila najít rovnováhu mezi temnou a světlou stránkou zločinu. Ukazuje tak jak příběhy žen, které spáchaly zločiny, tak ženy „bojující“ na druhé straně, tedy například dozorkyně, soudní znalkyně nebo kriminalistky. S nimi vede rozhovor a představuje tak čtenářům nejen zákoutí jejich práce. Líbilo se mi, jak se Lucie Bechynková ptala, a hlavně js... Více

knihcentrum.cz - Recenze: Ženy zločinu


"Některé z nich byly skoupé na slovo a celkem mě mrzelo, že je Bechynková neuměla rozpovídat a na její otázky zůstaly jen minimální odpovědi, někdy jen jednoslovné. Časem mi to ale přišlo i vtipné. Svérázné ženy pracující s tomhle drsném odvětví si přece nenechají diktovat, jak dlouhé mají být jejich reakce. ??"

Autor knihy

Lucie Bechynková Lucie Bechynková

Lucie Bechynková


Lucie Bechynková je nejen moderátorka, ale také velká milovnice zločinu. V jeho pasivní podobě, samozřejmě. Aby mohla využít svoji vášeň, rozhodla se příběhy šířit dál a s kamarádkou Bárou založila podcast Opravdové zločiny. Její další cesta tak logicky vedla k napsání stejnojmenné knihy o zločinu. Sama s oblibou říká: „Zůstaňte na svobodě a naživu!“

Zobrazit profil autora