Vaříme bez hladových potravin


Héléne Comlan

Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem vám tělo poděkuje

Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem vám vaše tělo poděkuje!

Určitě víte, že když se pořádně nacpete, ještě to nemusí znamenat, že pocit sytosti vám vydrží a vaše tělo bude mít dostatek energie až do dalšího jídla. Sáhnete-li po tzv. „hladových potravinách“ s vysokým glykemickým indexem, přinese vám to sice chvilkové uspokojení a rychlý nárůst hladiny cukru v krvi, svému tělu však neprospějete. Když ale zvolíte jídla, která mají glykemický index nižší nebo potraviny správně zkombinujete a připravíte, zůstanete sytí a spokojení po delší dobu, což se projeví na vašem zdraví, pohodě i vzhledu.

Kromě krátkého teoretického úvodu a přehledné tabulky uvádějící glykemický index různých potravin zde naleznete 40 receptů na dobroty zahrnující studená jídla, hlavní chody i lahodné sladké dezerty, které si můžete dopřát zcela bez výčitek svědomí.

Číst více
269 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 112
Datum vydání 13.01.2020
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,399 kg
Jazyk čeština
Původní název Mes recettes á indice glycemique bas
Původní jazyk francouzština
Překladatel Barbora Antonová
EAN 9788026429791
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem