Bude dneska buchta?

60 sladkých receptů pro každou příležitost

Kristýna Bubeníková

Generacemi prověřené recepty pro zkušené i začínající kuchaře

Generacemi prověřené recepty pro zkušené i začínající kuchaře

Pamatujete, jak chutnala buchta od babičky? Taková ta poctivá – z másla, sádla, cukru a bez moderních náhražek. Připomeňte si chuť dětství a vyzkoušejte generacemi prověřené recepty s moderním nádechem. Kristýna Bubeníková připravila kuchařku, díky které budete mít vždy co péct. Je libo bábovku, řez, buchtu na plech, koláč, dort nebo drobný zákusek? Srozumitelné recepty z běžně dostupných surovin zvládnou i začínající kuchaři. O zákusky u vás doma už nikdy nebude nouze!

Jmenuju se Kristýna a nadevše zbožňuji své děti Elišku, Honzíka a manžela Honzu. Vaření a pečení je mým obrovským koníčkem, relaxem, radostí a někdy taky útěkem od všednodenních starostí.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 152
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.05.2023
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,484 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026447382
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Kristýna Bubeníková Kristýna Bubeníková

Kristýna Bubeníková


Kristýna Bubeníková je autorkou blogu www.kristynabubu.cz, kam přispívá jednoduchými a osvědčenými recepty převážně z české kuchyně. Její největší vášní je však pečení sladkých moučníků. Miluje tradiční recepty, které se dědí z generace na generaci. Ráda používá snadno dostupné suroviny a dbá na to, aby recepty zvládl opravdu každý. V knize Bude dneska buchta? si vybere každý tu svou oblíbenou a jistě v ní nalezne i nějaký moučník, který ho přenese ve vzpomínkách do dětství.

Zobrazit profil autora