Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv (audiokniha)


Jan Vojáček

Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv.

MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.

Spolu s ním nás na této cestě bude doprovázet i řada dalších osobností, které Jana Vojáčka ovlivnily – přečteme si řadu nesmírně zajímavých informací například z oblasti homeopatie, non toxic životního stylu, budování systemických konstelací, žití v přítomném okamžiku či naturopatie. Dozvíme se, jak nás ovlivňuje světlo, jak zvládat agresi a hněv, co je to egodiagram, jak na nás působí vztahy s nejbližšími či jak zharmonizovat svůj mozek.

Na závěr, jako bonus, pak čtenář najde rozhovory s průkopníkem epigenetiky Brucem Liptonem a kvantovým fyzikem Janem Rakem.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Datum vydání 01.12.2022
Hmotnost 0,051 kg
Jazyk čeština
EAN 8594050434301
Věk od 14
Edice Audioknihy
Typ CD audio
Délka 10 hodin 2 minut

Autor knihy

Jan Vojáček Jan Vojáček

Jan Vojáček


Jan Vojáček je klasicky vystudovaný lékař, jehož životním i pracovním posláním se stalo hledání cest ke zdraví. Je průvodcem lidí na cestě k poznání zákonitostí vzniku nemocí a jejich předcházení. To vše v souladu s nejnovějšími vědeckými objevy a principy fungování lidského organismu. Jan Vojáček vytváří most mezi klasickou medicínou a medicínou personalizovanou. I proto se stal certifikovaným praktikem funkční medicíny, která mění pohled a přístup k chronickým onemocněním. Ve svém bestselleru Umění být zdráv klade otázky v dnešní době nadmíru aktuální.

Zobrazit profil autora