Fascinující jóga

Cvičení pro zdravé fascie, vitalitu a pružné tělo

Nikol Maio

Funkční cvičení pro život bez bolesti. Pro muže i ženy, kteří chtějí více porozumět svému tělu.

Funkční cvičení pro život bez bolesti. Pro muže i ženy, kteří chtějí více porozumět svému tělu.

Tato kniha vám přibližuje propojení dvou rozdílných světů – fascial fitness a jógy – a je určená všem, kteří se nebojí experimentovat s novými přístupy.

Dozvíte se, jak pečovat o své tělo pomocí automasáží, doteku, cvičení, zvuků tak, abyste se cítili dobře, vitálně a vaše fascie – důležité pojivové tkáně – byly připraveny pro každodenní pohyb.

Šest sestav cvičení je strukturováno dle fasciálních linií. Každá sestava obsahuje QR kód s odkazem na mantru, dechové cvičení, praxi fasciální jógy a závěrečnou relaxaci.

Nikol Maio se józe a zdravotnímu cvičení věnuje již mnoho let, pracuje jako pohybový terapeut a školí nové jógové učitele.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 184
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.06.2023
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,36 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026447863
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Nikol Maio Nikol Maio

Nikol Maio


Vystudovala Fakultu tělesné výchovy a sportu, sportu se věnuje od malička, dlouho se také věnovala tanci. Po studiu FTVS se začala zajímat o funkční a zdravotní pohyb a styly body and mind, kde je kladen větší důraz na vědomý pohyb. Nejvíce se pak našla v józe. Ve své první knize na téma fasciální jóga propojuje koncept funkčního fitness s jógovým světem. Józe a zdravotnímu cvičení se věnuje již mnoho let, pracuje jako pohybový terapeut a školí nové jógové učitele. Ráda lidem předává umění pochopení vlastního těla a souvislostí spojených s pohybovými návyky během dne.

Zobrazit profil autora