Deník holky z lékárny


Martina Lachnittová

Příběhy z lékárny, které pobaví i poučí

Přemýšleli jste někdy nad tím, kdo v lékárně pracuje, jaké má vzdělání a povinnosti? Zajímá vás lékárenské názvosloví nebo co se lékárníkům občas honí v hlavě při práci s pacienty? Chcete se zasmát nad nejroztodivnějšími názvy a zamyslet se nad zkomoleninami?

Knížku, kterou právě držíte v ruce, napsala mladá a empatická farmaceutická asistentka Martina a je volným pokračováním jejího stejnojmenného facebookového blogu Deník holky z lékárny. Martina je holka jako každá jiná. Baví ji práce s lidmi a umí se zasmát nejen svým pacientům, ale hlavně sama sobě. V knížce najdete mnoho poutavých, veselých, zarážejících, ale i naučných příběhů z prostředí lékárny, u kterých se jistě nebudete nudit.

Pacient: „Potřebuju něco na pálení žáhy.“

Lékárnice: „Často vás pálí žáha?“

Pacient: „Jenom když si zapiju ten čípek od doktora.“

Lékárnice: „Čípek od doktora?“

Pacient: „Jo, ten na tu bolest.“

Lékárnice: „Vy berete čípky na bolest a polykáte je?“

Pacient: „No jo, ale řeknu vám, zlatý tablety. Žáha po nich pálí jako ďas, a navíc se to příšerně lepí na protézy.“

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Deník holky z lékárny"

Detailní informace

Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.05.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,384 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
EAN 9788026441762
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Martina Lachnittová Martina Lachnittová

Martina Lachnittová


Ačkoliv se Martina Lachnittová ke své profesi farmaceutické asistentky dostala úplně náhodou, nebojí se říci, že to byla jedna z nejlepších náhod jejího života. Osud ji zavál do lékárny, i když ji pacienti někdy velmi vyčerpávají, svou práci miluje a neztrácí úsměv na tváři. V roce 2016 založila blog DENÍK HOLKY Z LÉKÁRNY, který měl být původně jen pro její potřebu a zaznamenávání veselých příhod z praxe, ale brzy si našel širokou fanouškovskou základnu. Nejprve z řad lékárenských kolegů, později si ho oblíbila i široká veřejnost. Dnes se Martina stará nejen o blog na Facebooku, ale také na Instagramu a má na kontě dvě knížky právě z prostředí lékárny.

Zobrazit profil autora