Holka do nepohody


Radka Zadinová

Nová řada reálných příběhů pro dívky od české autorky

Kačka je jedenáctiletá dívka, která se na první pohled od ostatních příliš neliší. Ale na ten druhý už je všechno jinak. Má totiž bráchu – dvojče. A to dost věcí mění. Mít věčně za zády stín, kterého se nemůžete zbavit? Někdy to je k zbláznění, ale jindy je člověk rád, že takový stín za zády má...

Kačka prožívá spoustu dobrodružství a musí se vyrovnat s tím, že po prázdninách bude všechno jinak – každý z nich totiž půjde do jiné školy. Doteď byla zvyklá se o bráchu starat, dohlížet na něj. Ale od září to už dělat nebude.

Jak to zvládne Luky? A jak samotná Kačka? Ani jeden z nich to nebude mít jednoduché. A Kačka obzvlášť. Čeká ji nová škola i spolužáci, spousta učení a také starost, jak do nového prostředí zapadnout.

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.05.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,352 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Marcela Hebertová
EAN 9788026436133
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Radka Zadinová Radka Zadinová

Radka Zadinová


Radka Zadinová knihy zkrátka miluje. I proto pracuje jako knihovnice a navíc píše knihy pro ženy a mládež. Práce s lidmi ji baví a práce s knížkami je pro ni splněný sen. Odjakživa si přála dvě věci – být knihovnicí a spisovatelkou... Žije na úpatí Krušných hor se třemi dětmi.

Zobrazit profil autora