Údolí ticha


Radka Zadinová

Před láskou neutečete. Ani, když máte strach...

Erika má v jednu chvíli všechno, co si jen muže prát: láskyplný domov, nejlepší kamarádku, a navíc s ní chce chodit Viktor, který je snem všech holek. Jenže než se stihne vzpamatovat, všechno je pryč a otec ji odváží na místo zvané Zámeček, k babičce, kterou nikdy nepoznala…

Erika se musí vyrovnat s tím, že se jí život převrátil naruby a všechno, čemu věřila, zmizelo. Teď ji čeká život plný odpovědnosti za malou Haničku v místě, kde ji nikdo nezná. Když se setká s Gabrielem, začíná se zeď, kterou kolem sebe vystavěla, pomalu bortit. Jenže Gabriel jí příliš připomíná Viktora a všechno, co jí provedl.

Nedůvěřuje mu a má proč. Přelétá od jedné dívky ke druhé a s žádnou to nemyslí vážně. Proč mu zrovna Erika tolik zamotala hlavu?

Pak se však v Zámečku objeví Robert, kluk z Eričiny minulosti. Koho z těch dvou si Erika vybere? A má vůbec šanci prožít lásku, když před ní neustále utíká?

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.03.2019
Formát 124x196 mm
Hmotnost 0,415 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Daniela Pavlíková
EAN 9788026424345
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Radka Zadinová Radka Zadinová

Radka Zadinová


Radka Zadinová knihy zkrátka miluje. I proto pracuje jako knihovnice a navíc píše knihy pro ženy a mládež. Práce s lidmi ji baví a práce s knížkami je pro ni splněný sen. Odjakživa si přála dvě věci – být knihovnicí a spisovatelkou... Žije na úpatí Krušných hor se třemi dětmi.

Zobrazit profil autora