Tajemství přípravy lahodného sushi různých druhů
Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají respekt. Bojí se, že se všemi těmi lahodnými surovinami, z nichž sushi sestává, nebudou umět správně nakládat, že ruličky nebudou držet tvar a zkrátka – že výsledný efekt se s profesionálně připraveným pokrmem nebude dát vůbec srovnat.
S touto knihou můžete všechny obavy hodit s klidem za hlavu. Kovaní mistři v oboru, kteří už dlouhá léta pořádají v České republice úspěšné a oblíbené kurzy přípravy sushi, vás provedou od výběru surovin a pomůcek, přes základní recepty až ke složitějším postupům. Podrobné fotonávody, na nichž je kniha postavena, zaručují, že všemu lehce porozumíte a propracujete se k výsledkům, které vám budou všichni kolem závidět.
Můžete se těšit na hromadu inspirace zahrnující například:
* nigiri sushi,
* hosomaki sushi,
* futomaki sushi,
* uramaki sushi,
* temaki sushi,
* vegetariánské sushi,
* dětské sushi,
* chakin sushi,
* onigiri sushi,
* oshizushi sushi,
* dragon roll,
* sushiritto (sushi buritto),
* vegan color sushi,
… a mnoho dalšího.