Hravé fit recepty


Barbora Svobodová

Známá bloggerka vás přesvědčí, že cesta za štíhlou linií může být sladká!

77 receptů!

Sen o dokonalé postavě a současně opravdu dobrém sladkém jídle nemusí být jen snem! Známá česká instagramová bloggerka @baru_svobb o tom přesvědčuje každý den desetitisíce svých fanoušků. Fascinuje svou skvělou postavou a současně záplavou lahodných receptů, které jsou připraveny z plnohodnotných surovin a často využívají vydatnosti proteinů.

Autorka vás také naučí v kuchyni používat snadno dostupné proteinové směsi, což vám zjednoduší cestu k postavě snů. Tato kniha přináší výběr z toho nejlepšího!

Další autorčiny recepty naleznete na instagramu na https://www.instagram.com/baru_svobb/.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 144
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.03.2019
Formát 210x247 mm
Hmotnost 0,775 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026424321
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Barbora Svobodová Barbora Svobodová

Barbora Svobodová


Barbora Svobodová je známá instagramová bloggerka, která své sledující fascinuje dokonalou postavou a skvělými vydatnými recepty. Zajímá se o zdravou výživu – jak z hlediska jejího obsahu živin, tak i o sportovní. Zastává názor stravovat se s  rozumem, nefandí tedy žádným drastickým dietám, naopak, co se jídla týče, je velká požitkářka. Proto jejím velkým koníčkem i radostí je pečení nejrůznějších dobrot. Pravidelně se věnuje silovým tréninkům, baví ji sportovat pro radost. Miluje kávu, pochází z Vysočiny a žije v Praze.

Zobrazit profil autora