Tajemství klidného dítěte

Jak utišit miminko, napojit se na něj a správně s ním komunikovat již od narození

Tracy Hogg, Melinda Blau

Průvodce novopečených rodičů, který utišuje dítě a v rodině opětovně nastoluje klid a mír.

Poznáte, zda je vaše dítě mrzuté, protože chce jíst, anebo má mokrou plenu? Víte, zda je ospalé, anebo jen unavené z přemíry podnětů?

Krátce po svém vydání v Americe se tato kniha dostala na nejvyšší příčky bestsellerů. Způsobila úžas mezi rodiči, že mohou komunikovat se svým dítětem krátce po narození. Autorka díky svým dvacetiletým zkušenostem naučila rodiče zázraku porozumět dítěti, jeho křiku, gestům, interpretovat jeho přání (například zda chce místo pití spát), během tří dnů změnit jeho špatné návyky, rozpoznat, kdy je pravý čas dát dítě spát a mnoho dalších užitečných rad.

Autorka využívá jednoduchých, ale jednoznačných postupů, které nastolují dítěti řád a systém v denním harmonogramu. Pomocí testu zjistíte, zda je vaše dítě „andělské“, „učebnicové“, „přecitlivělé“, „odvážné“ či „nabručené“. Získáte tím přesnější informaci, jak k dítěti přistupovat.

Kromě těchto rad v knize také naleznete i základní rady o péči o kojence, kojení, krmení a dalších praktických úkonech, takže vám poslouží jako komplexní rádce po narození vašeho miminka.

Číst více
289 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 220
Datum vydání 20.10.2014
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,395 kg
Jazyk čeština
Původní název Secrets of the Baby Whisperer
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026405191
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená