Výlety s dětmi

Kam v České republice 4. aktualizované vydání

Eva Obůrková

Zajímavé tipy na výlety!

Kam na výlet s dětmi? – otázka, kterou řeší každý rodič, prarodič, strýc či teta. V naší knize z edice „Kam v České republice“ naleznete přes 300 odpovědí. Nápady na letní i zimní využití volného času s rodinou jsou seřazeny do 18 tematických kapitol. Poradíme vám, kam se vydat s dětmi každého věku, které mají různé záliby. Ať už vaše děti mají rády zvířata, koupání, auta, chcete je seznámit s historií nebo si společně vyjít na hezkou procházku, jistě si vyberete z mnoha prověřených tipů. Bohatě ilustrovaná kniha s více než 300 barevnými fotografiemi a 70 obrázky vám bude díky ověřeným údajům u jednotlivých aktivit sloužit spoustu let, prostě dokud děti neodrostou. K výběru toho pravého výletu poslouží přehledná mapa. Ale nezapomeňte, že na výlet se můžete vydat i bez dětí!

O autorce:

Eva Obůrková (*1967) se narodila a vyrostla v Praze, kde vystudovala gymnázium se zaměřením na výtvarnou výchovu a dějiny umění a později Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy v Praze. Pracovala jako novinářka a redaktorka, v současné době působí jako reklamní textařka a ilustrátorka. Je autorkou několika průvodců a publikací pro cestovní ruch. S manželem, synem a průběžně se měnícím počtem psů a koček žije (a občas trochu pracuje) v Brně.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 144
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 15.03.2007
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,54 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025115497
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Eva Obůrková Eva Obůrková

Eva Obůrková


Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.

Zobrazit profil autora