Svíčky


Monika Brýdová

Tvorba a zdobení svíček prostřednictvím podrobných a názorných postupů!

Tato praktická publikace vás uvede do krásného umění tvorby a zdobení svíček. Seznámíte se s různými materiály, z nichž můžete svíčky vyrobit, například s parafínem, stearinem, včelím a palmovým voskem, svíčkovými gely či voskogely, dostanete rady pro výběr knotu, vonných esencí, které do vosku můžete přidat a jeho barvení vosku. Naučíte se odlévání svíček do forem a písku, jejich vyřezávání, modelování, vykrajování, ale také drátování, mramorování nebo malování na hotové svíčky. Při tvorbě budete využívat nejrůznější přírodniny, korálky, luštěniny, ale také led, hotové svíčky si pak můžete ozdobit třeba ubrouskovou technikou či voskovými pláty. Všechny projekty obsahují podrobné postupy a jsou doplněny mnoha inspirativními fotografiemi.

O autorce:

Monika Brýdová (*1969)

Původní profesí je sice ekonomka, ale již mnoho let se profesně věnuje svému největšímu životnímu koníčku – volné kreativní tvorbě. Své nápady zpracovává do článků pro časopisy, představuje v pořadu Rady ptáka Loskutáka a také na vlastních internetových stránkách. Své zkušenosti předává dál prostřednictvím kurzů, které pořádá po celé České republice.

Číst více
259 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr řemesla
Počet stran 96
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 01.11.2006
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,38 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025102916
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Monika Brýdová Monika Brýdová

Monika Brýdová


Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.

Zobrazit profil autora