Záhada hotelu Winterhouse


Ben Guterson

Poslední výprava do tajemného hotelu Winterhouse. Závěrečný díl oblíbené trilogie.

NEBEZPEČÍ, INTRIKY A MAGICKÁ MOC...

STRHUJÍCÍ ZÁVĚR TRILOGIE WINTERHOUSE

ALŽBETU ČEKÁ NEJlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé. Jenže nic netrvá věčně, a tak je spolu s Freddym vtažena do víru další záhady. Poté, co z hlubin hotelu zaslechnou hlas zlovolné Gracelly Wintersové, která už měla nadobro zmizet, je vše jasné: někdo se ji snaží znovu vyvolat na tento svět. Podaří se Alžbětě a Freddymu naposledy porazit Gracellu a ochránit hotel jednou provždy?

Ben Guterson

je autorem úspěšné knihy Hotel Winterhouse a jejího pokračování Tajemství hotelu Winterhouse. Byl nominován na Edgar Award a Agatha Award. Ben působil deset let v Novém Mexiku a Coloradu jako středoškolský učitel, poté strávil několik let u společnosti Microsoft. Žije poblíž Seattlu na úpatí Kaskádového pohoří.

benguterson.com

Číst více
369 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.10.2020
Formát 150x217 mm
Hmotnost 0,806 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název The Winterhouse Mysteries
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026433439
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor knihy

Ben Guterson Ben Guterson

Ben Guterson


Ben Guterson, americký spisovatel, se narodil a vyrůstal v Seattlu. V minulosti pracoval ve společnosti Microsoft jako programový manažer, několik let i jako učitel v Novém Mexiku a Coloradu. Do časopisů i novin přispíval knižními recenzemi, věnoval se i psaní cestovních průvodců po jihozápadě. V  roce 2018 vyšel v zahraničí první díl jeho trilogie Winterhouse.

Zobrazit profil autora