Srdce na prodej


Radka Zadinová

Co všechno je schopná raněná dívka obětovat, aby mohla zapomenout?

Kateřině je osmnáct let a víc jak půlku svého života se pokouší vyrovnat s traumatickým zážitkem z dětství. Nešťastnou shodou náhod tehdy zavinila tragickou smrt své maličké sestřenice a celých deset let o tom mlčí. Ale to neznamená, že zapomněla.

Aby vůbec nějak dokázala fungovat, vybuduje si kolem sebe imaginární zdi a drží si všechny od těla. V podstatě od sebe každého odhání jízlivými řečmi a nesnesitelným chováním. Protože když nemáte srdce, přece vás nebolí...

Na povrchu drsná dívka však uvnitř skrývá jizvy, které nedokáže zahojit ani čas. Každodenním únikem z reality se jí stávají noční útěky z domu a placebo, kterého se jí dostává v podobě drog. Dokáže ji Jakub přesvědčit, že chvilka zapomnění vlastně vůbec nic neřeší? Jen přináší další a další problémy?

Co všechno je schopná Kateřina obětovat, aby mohla zapomenout? Někdy stačí málo, abyste zaprodali svoje srdce. Co když ho ale někdo zvedne ze země a znovu vám ho vrátí?

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.08.2020
Formát 124x196 mm
Hmotnost 0,304 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Daniela Pavlíková
EAN 9788026432142
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Radka Zadinová Radka Zadinová

Radka Zadinová


Radka Zadinová knihy zkrátka miluje. I proto pracuje jako knihovnice a navíc píše knihy pro ženy a mládež. Práce s lidmi ji baví a práce s knížkami je pro ni splněný sen. Odjakživa si přála dvě věci – být knihovnicí a spisovatelkou... Žije na úpatí Krušných hor se třemi dětmi.

Zobrazit profil autora