
Naplňte svou špajzku vlastnoručně připravenými domácími lahůdkami!
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace.
• 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení)
• chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub
• 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci
Číst více
Detailní informace
Počet stran
312
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
14.10.2019
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,904 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788026426981
Věk od
15
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem