Deník fejsbukové matky (ne)končí


Lucie Nachtigallová

Pokud se hroutíte, dělejte to aspoň s úsměvem

Deník fejsbukové matky (ne)končí má jediný cíl – udržet čtenáře rozesmátého od první po poslední stránku. S typickou sebeironií a vtipem přináší autorka v krátkých statusech příběhy ze života své obyčejně neobyčejné rodiny. Peripetie, které rodiče, dvojčata Viki a Fandu, jejich malou sestru Bětku (otcem nazývanou Bobánek) a domácí zvěřinec denně potkávají, tentokráte zahrnují statusy z let 2015–2017.

Jak to dopadne, když se matka tří dětí rozhodne vydat knížku, jak se vyrovná její rodina s nenadálou popularitou a jak se k tomu všemu ještě dá podnikat v oblasti pohádek a nezbláznit se? Hlášky pubertálních dítek, myšlenkové pochody a výchovné originální vychytávky Lucie, tipy na výlety, eurovíkendy a cestování s dětmi v Evropě a v neposlední řadě bonusový materiál, jak na bolavá záda s pomocí cvičení pilates – to vše se dočtete.

A když knížku dočtete, tak vám možná probleskne hlavou myšlenka, že v příštím životě byste chtěli být jedním z Nachtigallovic dětí, protože to musí být opravdu prča.

Číst více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 328
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.11.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,618 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026422440
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Lucie Nachtigallová Lucie Nachtigallová

Lucie Nachtigallová


Lucie Nachtigallová, absolventka Fakulty sociálních věd UK, přispívala do tištěných médií jako novinářka už od šestnácti let. Postupně zastávala post produkční, dramaturgyně a šéfredaktorky pro řadu českých deníků, časopisů a televizí. Mnoho let žila a pracovala ve Velké Británii, Španělsku a Itálii. Mimo jiné natáčela pro americkou televizní společnost CNBC dokumentární sérii The Players o nejbohatších podnikatelích světa. Je majitelkou firmy Velká dobrodružství, která pořádá pohádkové lesy a výlety s tajenkou pro děti. Z manželství s Františkem Nachtigallem, který taktéž působí v médiích, má tři děti (dvojčata Viktorii a Františka a dcerku Alžbětu). Pokud zrovna neleze s dětmi po horách, cvičí pilates a jezdí na koni. Peripetie z jejího života sledují denně desítky tisíc lidí na FB stránce Deník fejsbukové matky. Její statusy vyšly úspěšně i v knižní podobě jako Deník fejsbukové matky, Deník fejsbukové matky pokračuje – Pizduny všem a Deník fejsbukové matky (ne)končí. Volně na ně navázal Deník psa Aragorna. Mimořádné oblibě se těší i její cestovateské průvodce po České republice Výlety s tajenkou a Výlety s tajenkou 2 – Po stopách literárních hrdinů.

Zobrazit profil autora