Pěstování pokojových rostlin přehledně, moderně a stylově

Mohli bychom si nalhávat, že pokojová kvítka rostou jen z naší lásky. Mohli bychom vám poradit, jak ve tmavém bytě pěstovat světlomilnou rostlinu, a přesvědčivě vám namlouvat, že doma můžete mít kvítka bez péče…

Žádný takový! Kvítko je živý organismus a v květináči je plně odkázáno pouze na nás. Pokud už teď tušíte, že se vám o ně nebude chtít pečovat, raději si žádné nepořizujte. Pokud jste rozhodnuti, že se o ně starat budete, jen ještě nevíte jak, v této knize vás to naučíme.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 200
Datum vydání 23.06.2022
Formát 200x250 mm
Hmotnost 0,838 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026441748
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Veronika Ježková Veronika Ježková

Veronika Ježková


Vystudovala mezinárodní vztahy, kterým se ale nikdy aktivně nevěnovala. Nudnou kancelářskou práci pár let po studiích vyměnila za kreativní praxi v oboru pěstování pokojových rostlin. Veronika je spoluzakladatelkou značek Kvítek v bytě a KERA ateliér. Se svou sestřenicí Nikol založily v Brně květinový a keramický ateliér a splnily si tak sen, o kterém si nikdy ani nesnily. Společně napsaly knížky Kvítka v bytě (2019) a Další Kvítka v bytě: ruce od hlíny (2021). Jejich knížky jsou praktické, ale především vtipné. Kde je nuda, ani tchýniny jazyky nerostou!

Zobrazit profil autora
Nikol Francová Nikol Francová

Nikol Francová


Nikol je vystudovanou uměleckou keramičkou. Byť se po škole od svého řemesla vzdálila, o několik let později se svou sestřenicí Veronikou založily v Brně květinový a keramický ateliér. Nikol je spoluzakladatelkou značek Kvítek v bytě a KERA ateliér, které působí v brněnském ateliéru. Ten si vybavily pro pěstování pokojových rostlin, ale i jako plnohodnotnou keramickou dílnu. V ateliéru vede kurzy keramiky. S Veronikou napsaly knížky Kvítka v bytě (2019) a Další Kvítka v bytě: ruce od hlíny (2021). Jejich knihy jsou velmi praktické a snaží se člověka pobavit, nikoliv unudit.

Zobrazit profil autora