Jóga pro hubnutí a očistu


Zuzana Klingrová

Dostaňte se do životní formy s oblíbenou lektorkou jógy!

Jak ve spleti nefunkčních diet a očist najít cestu, která skutečně vede ke štíhlému a zdravému tělu? Zkušená lektorka jógy a jógové terapie Zuzana Klingrová připravila srozumitelný návod pro každého, kdo chce definitivně zhubnout a získat tělesnou i duševní rovnováhu. Očistěte svůj organismus a dostaňte se na ideální váhu podle jógy a ájurvédy – od vhodné stravy přes jógové pozice, dechová cvičení i meditaci až po ájurvédské recepty na vaření pro každý den.

Číst více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 296
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.11.2021
Formát 205x205 mm
Hmotnost 0,766 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026438533
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná šitá s chlopněmi

Recenze

kultura21.cz - Dostaňte se do životní formy s novou kni


...Díky knize tak najdete odpovědi, jak najít cestu, která skutečně vede ke štíhlému a zdravému tělu. Zkušená lektorka jógy a jógové terapie Zuzana Klingrová připravila srozumitelný návod pro každého, kdo chce definitivně zhubnout a získat tělesnou i duševní rovnováhu...

Autor knihy

Zuzana Klingrová Zuzana Klingrová

Zuzana Klingrová


Zuzana je spolumajitelkou jógového studia v Praze a programovou ředitelkou Resortu Svatá Kateřina. Studovala ATVS Palestra, Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy a Indu University v USA, kde získala titul Bachelor of Academic in Sport Sciences. Je držitelkou dalších sportovních licencí a osvědčení z různých sportovních odvětví – zdravotní tělesná výchova, potápění, plavání, fitness, výživa a masáže. Věnovala se studiu mnoha stylů jógy, jako jsou například hatha jóga, power jóga, jógová terapie, tantra jóga, kundaliní jóga, jóga pro těhotné a po porodu, yin jóga, fly jóga, restorative jóga. V současné době se hlouběji věnuje tantrickým tradicím v józe a Kriya józe (Para a Ishta yoga). Věří, že skrze jógu poznáváme nejen sami sebe. V roce 2019 vyšla její prvotina Jóga po celý rok, která se stala bestsellerem. O rok později následovala další velmi užitečná publikace: Jóga proti úzkosti a strachu.

Zobrazit profil autora