Keltské impérium


Clive Cussler

Dirk Pitt společně s Alem Giordinem opět v akci. Skvělá adrenalinová jízda obou hrdinů v podání mistra napětí Clivea Cusslera.

Vražda týmu vědců v Salvadoru. Tragická srážka nákladních lodí poblíž Detroitu. Útok lupičů na archeologické naleziště v Egyptě. Tyto zdánlivě nesouvisející události jsou propojeny pavučinami zločineckého spiknutí, které má nastolit nový světový řád. Dirk Pitt spolu se svými dětmi a věrným parťákem Alem Giordinem musí nasadit všechny síly, aby společně zabránili nejhoršímu a zároveň rozluštili tři tisíce let starý životní příběh egyptské princezny Meritaten, jenž je klíčem k odpovědím na všechny hádanky. K vyřešení záhad a porážce zločinců vede dlouhá a nebezpečná cesta, lemovaná akcí, napětím i bojem o holý život.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Dirk Pitt"

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 344
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.07.2020
Formát 165x235 mm
Hmotnost 0,736 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 25
Řady Dirk Pitt
Původní název Celtic Empire
EAN 9788026431787
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Clive Cussler Clive Cussler

Clive Cussler


Clive Cussler žije střídavě v Arizoně a Coloradu. Je autorem nebo spoluautorem několika desítek knih, z nichž se většina stala bestsellery. Dá se říct, že hlavní hrdina většiny jeho románů, Dirk Pitt (mnohými označovaný jako „oceánografická verze Indiana Jonese“), je autorovo alter ego. Oba totiž spojuje dobrodružná povaha, zájem o hledání lodních vraků a také láska k automobilovým veteránům. Cusslerova rozsáhlá sbírka těchto vozidel je k vidění v jeho vlastním Muzeu v Coloradu.

Zobrazit profil autora