
Zdravé, chutné a jednoduché vaření v pomalém hrnci
Pomalý hrnec je staronový trend, jehož principu využívaly už naše babičky. Dnes ho však technologie posunuly na docela novou úroveň. Jídlo v něm totiž můžete připravovat přes noc nebo se dokonce vracet domů z práce k čerstvě uvařené, teplé večeři, aniž byste u sporáku museli trávit dlouhé hodiny. Jídlo je navíc díky šetrnému způsobu přípravy při nízkých teplotách a s minimem použitého tuku zdravější a výživově hodnotnější. Samozřejmě je ale dobré vědět, jak na to.
Po přečtení této knihy budete schopni dostat ze svého pomalého hrnce to úplně nejlepší. Dozvíte se, jak:
- jak s pomocí pomalého hrnce ušetříte peníze i energii;
- jak si hrnec vybrat a jak o něj správně pečovat;
- jak si připravit různorodé pokrmy, z nichž se vám budou sbíhat sliny – a to včetně polévek, příloh, ryb, masa, zeleniny i dezertů.
Číst více
Podobné
Detailní informace
Počet stran
224
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Příloha.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
20.01.2020
Formát
190x245 mm
Hmotnost
0,826 kg
Jazyk
čeština
Původní název
Slow Cooker: Recipes and Preparation
Původní jazyk
angličtina
Překladatel
Hana Vašková
EAN
9788026429845
Věk od
15
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem