Největší dobroty z pomalého hrnce


Andrea Litzinger

Zdravé, chutné a jednoduché vaření v pomalém hrnci

Pomalý hrnec je staronový trend, jehož principu využívaly už naše babičky. Dnes ho však technologie posunuly na docela novou úroveň. Jídlo v něm totiž můžete připravovat přes noc nebo se dokonce vracet domů z práce k čerstvě uvařené, teplé večeři, aniž byste u sporáku museli trávit dlouhé hodiny. Jídlo je navíc díky šetrnému způsobu přípravy při nízkých teplotách a s minimem použitého tuku zdravější a výživově hodnotnější. Samozřejmě je ale dobré vědět, jak na to. Po přečtení této knihy budete schopni dostat ze svého pomalého hrnce to úplně nejlepší. Dozvíte se, jak: - jak s pomocí pomalého hrnce ušetříte peníze i energii; - jak si hrnec vybrat a jak o něj správně pečovat; - jak si připravit různorodé pokrmy, z nichž se vám budou sbíhat sliny – a to včetně polévek, příloh, ryb, masa, zeleniny i dezertů.
Číst více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji