7 let našeho děťátka

Rosteme společně

Příležitost, jak nezapomenout na dětství svého dítěte...

Tento deník s krásnými obrázky renomované ilustrátorky dětských knih Báry Buchalové bude provázet vaše děťátko od dne narození do jeho 7 let. Do deníku můžete zaznamenat přelomové okamžiky - první samostatné krůčky, první slůvka či den, kdy se vyklubal první zoubek. Drobné radosti, velké výzvy. Kam jste jeli na výlet, jaké kamarády jste poznali, které písničky se naučili... Váhové i růstové přírůstky, očkování, ale i úplně běžné každodenní zážitky. Je to příležitost, jak nezapomenout na dětství vašeho dítěte.

Dnem narození vašeho děťátka vše začíná a tento den ožije i deník 7 let našeho děťátka. A po letech, až bude popsaný, jej můžete svému dítěti věnovat - jako zpětný pohled do jeho dětství. Deník ale také může být prvním dárkem, který dáte své kamarádce, dceři nebo snaše k narození miminka.

Kdo jsou autorky deníku?

Bára Buchalová je známá česká ilustrátorka, jejíž kresby znají malí čtenáři z téměř čtyř desítek dětských knih a z časopisů pro děti. Ve stejném designu, jako je tento deník, nabízí i hravé samolepky (www.7let.cz), které dají deníku každý rok novou tvář.

Ivana Auingerová je zkušená knižní redaktorka, autorka konceptu „7 let“.

Jak tento deník používat?

Každý den má 7 řádků a 7 malých okének. Každý řádek je určen pro jeden rok, jehož letopočet si předepíšete do okénka. Až 31.prosince dojdete na konec deníku, vraťte se na začátek a 1. ledna začněte na dalším řádku.

V edici „7 let“ jsme také vydali deník 7 let den po dni s Lénou Brauner

https://www.albatrosmedia.cz/tituly/50914919/7-let-den-po-dni-s-lenou-brauner/

Číst více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 408
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.11.2018
Formát 135x205 mm
Hmotnost 0,808 kg
Jazyk čeština
EAN 8594050425798
Věk od 18
Typ Kalendář, diář
Vazba vázaná s laminovaným potahem