Semafor: šedesát let v jednom představení


Jiří Suchý, Lukáš Berný

Oslavte jubileum s legendou české divadelní scény

Jiří Suchý, Jiří Šlitr, Jitka Molavcová a spousta dalších. Tváře, které se nesmazatelně zapsaly do dějin českého divadelnictví, hudby i televizní zábavy.

Divadlo SEdmi MAlých FORem vás u příležitosti šedesátého výročí zve na prohlídku své vlastní historie. Oponu jedné z nejslavnějších českých scén vám poodhrne sám Jiří Suchý. Součástí knihy jsou také autentické materiály, například dobové vstupenky na představení, které udělají radost nejednomu fanouškovi.

Číst více
990 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 80
Datum vydání 30.09.2019
Formát 235x297 mm
Hmotnost 1,416 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026426592
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Lukáš Berný Lukáš Berný

Lukáš Berný


Narodil se v Jilemnici roku 1978, od dětství žije v Praze. Psaní je mu krásným koníčkem k práci rozhlasového moderátora. Do literárního světa se uvedl čtyřdílnou knižní edicí Kde pijí múzy o historii staropražských hospůdek. Sběratelská vášeň spojená s dílem dvojice S+Š jej přivedla k dlouholeté spolupráci s divadlem Semafor, přičemž s Jiřím Suchým napsal knihu Semafor: Šedesát let v jednom představení. Pro radost vydává také beletrii (povídková sbírka Spálené sochy či novela Červený havran). Celoživotní láskou zůstávají: hudba Beatles, bondovky a literatura obecně.

Zobrazit profil autora