Jak mluvit, aby nás teenageři poslouchali

jak naslouchat, aby nám teenageři důvěřovali

Adele Faber, Elaine Mazlish

Porozumějte svému teenagerovi a zůstaňte přáteli

Světový bestseller. Názorný, srozumitelný a velmi čtivý návod jak vycházet s teenagery. Název přesně vystihuje obsah knihy. Ukázkové dialogy a situace řeší jak s teenagery mluvit, aby slova dospělých brali vážně, a poskytují rady jak teenagerům naslouchat, aby v dospělých viděli partnera, nikoliv nepřítele. Autorky využívají své zkušenosti ze seminářů s rodiči a jejich dospívajícími dětmi.

Číst více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 168
Datum vydání 15.01.2018
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,31 kg
Jazyk čeština
Původní název How to Talk So Teens Will Listen and Listen So Teens Will Talk
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026418122
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Adele Faber Adele Faber

Adele Faber


Adele Faberová je společně s Elaine Mazlishovou celosvětově známá a uznávaná odbornice na komunikaci mezi dospělými a dětmi. Obě přednášejí po celém světě a programy, které vytvořily, v současnosti používají miliony lidí. Prodalo se již přes tři miliony výtisků jejich knih. Obě žijí na Long Islandu v New Yorku a každá má tři dospělé děti. Jejich nejznámější a nejprodávanějšími knihami jsou Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, Jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly a Sourozenci bez rivality.

Zobrazit profil autora
Elaine Mazlish Elaine Mazlish

Elaine Mazlish


Elaine Mazlishová je společně s Adele Faberovou celosvětově známá a uznávaná odbornice na komunikaci mezi dospělými a dětmi. Obě přednášejí po celém světě a programy, které vytvořily, v současnosti používají miliony lidí. Prodalo se již přes tři miliony výtisků jejich knih. Obě žijí na Long Islandu v New Yorku a každá má tři dospělé děti. Jejich nejznámější a nejprodávanějšími knihami jsou Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, Jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly a Sourozenci bez rivality.

Zobrazit profil autora