Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda
Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí.
V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít.
Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, dalamánky, večky, žemle a bulky, tyčky, placky, pizzy, kynuté sladkosti, ale i recepty na typické zahraniční pečivo. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela...
Další tituly z řady "Pečeme s Ivou Trhoňovou"
Detailní informace
Žánr
moderní kuchařky
Počet stran
192
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
13.11.2017
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,624 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788026416883
Věk od
15
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem