Dobrá sezóna na jaře


Michaela Riedlová, Denisa Sýkorová

Tipy na recepty, květinové dekorace a sezónní tvoření

Tipy na recepty, květinové dekorace a sezónní tvoření

Kniha je již druhým počinem Dobré sezóny. Zatímco první, s názvem „Dobrá sezóna v kuchyni“, se zaměřila na květinové dekorace do kuchyně, jedlé dárky a dekorování svátečních tabulí, vhodné k použití a obměňování po celý rok, kniha „Dobrá sezóna na jaře“ se zaměřuje výhradně na radosti pojící se s tímto nádherným ročním obdobím.

Kniha začíná kapitolou věnovanou Velikonocům, svátkům jara, ve které najdete nejen výborné recepty na velikonoční dobroty, ale také velikonoční dekorace a květinové výrobky na výzdobu sváteční tabule nebo verandy. Druhá kapitola se točí kolem nádherného období, kdy všechno kvete a příroda nám začíná nabízet první bylinky a ovoce. I zde můžete objevit řadu zapomenutých nápadů od vazeb z tradičních květin, přes zpracovávání prvních darů lesa až po výrobu malovaných květináčů na první malé sazeničky. Třetí kapitola se soustředí na období před létem, kdy začíná čas prvního grilování, zavařování a výroby letních floristických dekorací. Jako bonus kniha obsahuje malý herbář mapující nejčastěji používané bylinky.

Cílem Dobré sezóny bylo vytvořit knihu plnou rad a nápadů ze sezónních a především lehce a běžně dostupných surovin, které vám pomůžou příjemně a kreativně strávit toto nádherné roční období, jakým jaro bezpochyby je.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 128
Datum vydání 09.01.2017
Formát 200x200 mm
Hmotnost 0,5 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026413745
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem