Víly Nevíly: Daleko od břehů


Kiki Thorpeová

Dobrodružství s vílami a Petrem Panem

Dobrodružství s vílami a Petrem Panem

Dobrodružství začíná vírou. Ale jen přátelství je dovede zpátky domů. Katka touží po dobrodružství a vzrušení. Linda sní o tom, že dokáže mluvit se zvířaty. Mia zbožňuje šaty, růže a vůbec všechno krásné. Gábi věří na víly víc než kdokoli jiný.

Víly Nevíly se doslechly o někom, kdo žije v Zemi Nezemi – legendárním chlapci, který kamkoliv přijde, přináší s sebou dobrodružství. O chlapci jménem Petr Pan. Katka se nemůže dočkat, až se s ním setká. Ale Zvonilka dobře ví, že Petr má také pěkný talent na průšvihy. Čeká je dobrodružství, nebo katastrofa?

Číst více
229 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 13.03.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,296 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 8
Původní název Far from Shore (NG 8)
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026410416
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Kiki Thorpeová Kiki Thorpeová

Kiki Thorpeová


Kiki Thorpeová vystudovala kreativní psaní na Arizonské univerzitě. Většinu dětství strávila čtením, sněním a hledáním víl v lesích v Idahu. Tyto kratochvíle byly dobrým tréninkem pro psaní dětských knih. Známé jsou především její série o vílách, které se umístily na žebříčcích bestsellerů New York Times. Mezi ně patří také oblíbená řada Víly Nevíly a kniha Zvonilka a kouzelné kladívko, které vyšly i v češtině. Žije s manželem Gregem a jejich dvěma dětmi v San Francisku.

Zobrazit profil autora