Originální věnce a přírodní dekorace


Lucie Dvořáková-Liberdová

Věnce a přírodní dekorace tak, jak je neznáte. Nápadité, nekonvenční, jedinečné...

Chcete načerpat novou inspiraci? Rádi tvoříte a hledáte něco originálního, čím byste zkrášlili váš dům či byt? Toto je kniha právě pro vás!

V této publikaci naleznete 40 jedinečných projektů, ve kterých vás zkušená autorka seznámí s výrobou věnců a přírodních dekorací. Dozvíte se, jaké pomůcky a materiály budete potřebovat, přičemž všechny pracovní postupy jsou doprovázeny mnoha fotografiemi, které vás povedou krok za krokem ke zdárnému cíli. A nezáleží na tom, zda jste začátečník, nebo pokročilý – důležitá je chuť tvořit a vaše fantazie.

Vyrábění věnců a přírodních dekorací představuje nekonečné množství možností. Ať už je totiž uděláte z čehokoliv, vždy se stanou krásnou ozdobou – nemusíte se tedy bát ani naprosto neobvyklých kombinací materiálu, omezení zkrátka neexistují. Věnec z telefonního seznamu, korkových špuntů či aranžmá z role od koberce? S touto knihou žádný problém…

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr řemesla
Počet stran 104
Datum vydání 27.08.2012
Formát 210x270 mm
Hmotnost 0,67 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026400370
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Lucie Dvořáková-Liberdová Lucie Dvořáková-Liberdová

Lucie Dvořáková-Liberdová


Lucie Dvořáková-Liberdová se narodila v Havířově a vystudovala Obchodní akademii ve Vimperku. Je maminkou dvojčat a naplno se věnuje také kreativnímu tvoření, fotografování a psaní článků pro různé české i zahraniční časopisy. Je autorkou mnoha úspěšných knih, přičemž z některých se staly bestsellery. Spatřit ji můžete i na televizní obrazovce. Lucie je přesvědčená, že ze všeho se dá něco vyrobit a není nic, co by se nedalo nějak zužitkovat. Tvoření podle ní totiž nespočítá v nákupech drahých materiálů, je to svět nekonečných možností bez hranic, kde se pravý smysl skrývá v něčem docela jiném. Nejen ve své práci, ale i v životě se vždy snaží hledat způsoby, jak by to šlo a ne důvody, proč by to nešlo.

Zobrazit profil autora