Olivia Rodrigo: fankniha


Malcolm Croft

i Připravujeme

Vše, co musíš vědět o nejzářivější světové popstar současnosti

Její alba zářila z vrcholů hitparád, její singly se pravidelně umisťují na předních příčkách všech žebříčků, její vystoupení jsou fenomenální, získala Grammy – může toho Olivie Rodrigo vůbec ještě dosáhnout víc?

Olivia Rodrigo: fankniha je oslavou života této oslnivé kalifornské krásky. V knize se dozvíš, jak se hvězda televizního seriálu High School Musical stala celosvětově známou skladatelkou a zpěvačkou, kdo jsou její „Livies“, díky čemu její úžasné debutové album Sour uchvátilo svět a jak se k ní BRIT Awards a Grammy jen hrnou! Knížka je plná těch nejvydařenějších fotografií, historek a nejdůležitějších informací o této zářivé hvězdě.

Číst více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr hudba
Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.05.2024
Formát 216x280 mm
Hmotnost 0,485 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Kolektiv
Původní název Olivia Rodrigo: The Ultimate Fan Book
Původní jazyk angličtina
Překladatel Michaela Tučková
EAN 9788026452379
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Malcolm Croft Malcolm Croft

Malcolm Croft


Malcolm Croft začínal před 20 lety jako hudební publicista a poté se přes různé pozice ve vydavatelském průmyslu dostal až k vlastnímu psaní. Je autorem desítek moderních a humorných titulů od životopisů až po literaturu pro děti. Na další hromadě knih se poté podílel jako spoluautor, konzultant nebo redaktor. Jeho knihy se překládají do mnoha světových jazyků a několik z nich se stalo mezinárodními bestsellery.

Zobrazit profil autora