Asijská kuchyně

Krok za krokem podle fotografií

Laura Zavan

Díky 'fotonávodům' si v kuchyni poradí i začátečník!

Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně! Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů. Unikátní fotografie jednotlivých fází přípravy vás spolu s praktickými radami a jasnými návody provedou všemi úskalími od přípravy surovin až po servírování. Kouskem Dálného východu na talíři jistě nezklamete žádnou návštěvu!

S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat:

- pikantní polévky: tom yum goong, miso, pho…

- dobroty mezi dva prsty a chuťovky: jarní závitky, maki suši, sašimi…

- masové pokrmy: hovězí s černými fazolemi, bun cha, vepřové tonkatsu…

- drůbeží speciality: pekingská kachna, pad thai, zelené kari…

- pokrmy z darů moře: ústřice po čínsku, kalamáry, temaki suši…

- zeleninová jídla: smažená ve wok pánvi, s tofu, s kari…

- a na závěr sladké dezerty: černá rýže, koláč se zázvorem, sorbet z liči

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné