Neber to jídlo tak vážně

TOJIDLO

Týna Skalická

Žijte zdravým životním stylem a jezte čokoládu stejně jako autorka!

Kniha o zdravém životním stylu trošku jinak, která nemá ambice naučit čtenáře jíst super zdravě - spíše chce vnuknout myšlenku, jak začít jíst normálně. Celá kniha se nese v odlehčeném pohledu na jídlo a zdravý životní styl, v duchu názoru, že k životu je důležité mít nejen zdravé tělo, ale i zdravý rozum.

Autorka vám ukáže i jídla takzvaně nezdravá, a naučí vás dívat se na ně z jiného úhlu pohledu. S tvrzením, že neexistuje špatné jídlo, protože jídlo je stále jen jídlo.

Nechybí ani pár zajímavých receptů. Autorka je nutriční koučka a zakladatelka instagramového projektu @tojidlo.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Neber to jídlo tak vážně"

Detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.11.2020
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,519 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
EAN 9788026433699
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Týna Skalická Týna Skalická

Týna Skalická


Neber to jídlo tak vážně, je to jen jídlo – to je hlavní motto populárního instagramového projektu @tojidlo, za kterým stojí nutriční koučka Týna Skalická. Autorka se již od studií naplno věnuje fitness a zdravému životnímu stylu a propaguje neotřelou a zábavnou formou „normální“ přístup ke stravování. Co si pod tím představit? To si můžete dočíst nejen v jejích knihách. Projekt @tojidlo vznikl za cílem usadit změť na internetu dostupných a mnohdy zkreslených informací o výživě, vnést do následování zdravého životního stylu trochu nadsázky a selského rozumu a pomoci lidem začít jíst normálně. 

Zobrazit profil autora